15ton nu! :D

Hejsan alla! :D
Idag är det Torsdag och jag fylllllller åååår! 15ton nu! skapligt skööönt! :D <3 så idag väntar man vell bara på att släckten ska komma sen få jag vell se vad som händer mot kvällningen! ;D Weeeheeej, ne jag bloggar senare idag, ha det bra Pusssiinuuuuuss! <3

// Amanda

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Hejsan!
Det är fan tisdag idag och jag fyller på torsdag :) veheeeejj men känns endå inte som om att det är ngt att se fram emot, har inga kompisar som bryr sig, så blir vell att bara sitta hemm :( 
Skulle ju ha fest den 29onde med cecilia och lydia men ne, cissi stöter ju ut mig som vanligt -.- Skapligt less man kan bli!
Får vell hoppas på att ngn hittar på ngt roligt med mig iaf.. 
Just nu sitter jag nere i Timmys rum och bloggar lite medans alla andra p12or kollar film, Så då passar jag på att blogga lite :)
men nu ska jag vell inte sitta här hela tiden helle så tjodeloo

// Amanda

:@

FUCKING JÄVLA LESS JAG BLIR PÅ MITT FUCKING JÄVLA LIIIIV! DRAR ÅT HELVETET NU JA! USSSSSSSSSSSSCH !

:@

FUCKING JÄVLA LESS JAG BLIR PÅ MITT FUCKING JÄVLA LIIIIV! DRAR ÅT HELVETET NU JA! USSSSSSSSSSSSCH !

grillnatta!

Halloj!
Idag är det Måndag och klockan är 14 21, och ja är nyvaken ;) Idag ska jag bara packa och lite skit sen drar jag till Amanda i Lingbo och ska sova där, vi ska gå på grillnatta :p Ruligt ruligt :) Så kommer hem imorgon, sen på Torsdag d¨å fyller man 15on :)) Det ser jag fram emott, men vi får se om jag bloggar mera ikväll eller imorgon eller när det blir, men ha det bra så läääänge, Pusss // mandis :)

Wehej!

Tjao ! 
Idag äre Torsdag och jag sitter hemma med Sara! :)) Skapligt härligt :) vet inte vad som händer sen, men blir vell ut och hitta på ngt :D
Imorgon äre fedag och då kommer pappa hem, och då är petter meeeed! :D:D saknar honom starkt myyyycke! Då blire vell en massa lan med dom då! :'))
Men aja hörs vell senare eller ngt

Pusss

29onde!

Allihopa!
Den 290nde äre fest i åbersströmmen dan efter jag har fyllt år! Så ja vi ska vell tydligen fira det lite då, hhee mina goa brudar som tydligen ska fixa den :)) Kan det ens bli bättre? Jag älskar dooom! Det är bara att komma runt 6 - 7 tiden och vara kvar så jävla länge ni vill! Egen dricka får tas med! Som sagt det är ute så att ni alla vet det :P 

Lägger ut mera information senare när det närmar sig :)
Pussss!
// Amanda :*

:))

Tjodelooo alla! 

Idag är det en helt vanlig söndg och jag vet inte vad jag ska hitta på -.- Klockan är 12:28 och jag vaknade typ nyss ;P 
Man kanske ska ta och ringa ngn och fråga om dom vill hitta på ngt, Hheeh 
Men btw igår iaf, Jag var ute i medskogssjön med mamma och syrrorna vi var hos mormor och morfar i deras huuuusvagn :D Det var meningen att vi skulle bada men hmm det började ju regna så ;) det blev inge av med det heller :P 
Sen när jag kom hem så skulle timmy åka och hämta en dator hos micke :) Så då följde jag med honom , petter , stina Och mattias :)) När vi hade hämtat datorn så fick timmy och dom för sig att vi skulle åka och fiska i sandviken :) Så ah vi avr hem med datan och tog med oss fiske grejer och drog mot saaandviken :)) Vi åkte hem till stina först, för hon skulle hämta pengar :P Så sen drog vi och skulle käka men stina velade in på ica och köpa godis först ;)Så dom släppte av stina och mig där, sen åkte dom och beställde mat. så när jag och stina kom ut så hämtade timmy oss och då åkte vi och åt :)
Efter att vi ätit så åkte vi och fiskade, Vi hade fått upp allt och började kasta, men då började det ju regna -.- SUCK!
Så vi packade in allting igen och åkte sen hem och lämnade av stiina :P
Sen var det meningen att vi skulle hem och lana men vi tog en sväng in till Valbo istället ;) Men det var typ as dött där :P Så vi åkte runt och kollade lite där bara, Sen så åkte vi mot hemfärd. Som sagt. Det var en riktigt trevlig kväll, Myyyyys med att åka ååådyyy!
Men btw! 
Hejjjjs! :D

:)

Tjarå! :D
Klockan är 01:18 och jag sitter nere i timmys rum med, timmy , Micke , Landin , Petter , Krantz Och stina :P 
Hheheh ja kul är det vell men inte så duktig på att spela jag eller =)
Hejjs

;)

Åh jag tror jag dööör! ;o 

Jag vill åka till Norrflyu ikväll och har några flera som vill åka men har ingen som kör, kanske min bror men isåfall måste ju han ha soppa pengar -.- men ja det är vell klart att han måste ha pengar för att åka dit det är ju sånt som man bara måste förstå :P 
Men vi får vell se hur det blir annars försöker jag med joooohan! om han vill :P men det blir vell samma sak där åh, Han måste ju också ha peeengar ;) för att bilen ska kunna gå frammåt, :P 
men det sägs ju att det spöökar där as mycket, upp till bevis isåfall då, om vi nu kommer dit ;) Måste ju ta oss dit också ;) om man ser en svart katt där inne, då ska man ut fooooort! ;o För den visar att det är en fara på väg :o LÄÄÄSSSKIGT! Men aja ni märker vell senare om jag lagt ut nå fler inlägg om inte så är jag vell kvar dääär :o DÖÖÖD! hhaa nääärå Men tjaaarååå!

Jag och cissi handlade nya klänningar :*


Regn <3

Hej igen!
Idag är det torsdag och jag vaknade typ nyss, direkt när jag vaknade så kollade jag ut, åhhh jag dööör det regnar jue ;o
så idag vet jag inte vad jag får för mig, det blir vell att bara sitta inne då SUCK -.- 
Eller så drar jag till Sara i sandviken :)) Det beror helt på :D Om jag överhuvetaget ens orkar ;)
Men iaf igår skulle jag ha åkt till Norrfly men timmy orkade inte :/ Så det blev att bara sitta hemma :P Men det går ju det också. Idag tror jag vell att jag ska kolla lite kräckfilmer på Stinas data ;D  
Men jaja, Jag bloggar antingen mera ikväll eller imorgon, Ha det bra

Pussssss
/ Amanda :D

-.-

Tjao! :)
Idag är det Torsdag och jag har ingenting för mig, det började med att jag vaknade vid 12 ungefär :) Då åt jag frukost och sen satt jag mig vid data, och då kommer cecilia och lydia och knackar på. dom skulle bara hämta sina väskor.. Sen skulle dom tydligen till Lydia-.- men det konstiga va att dom inte frågade mig -.- Jag vart typ as sur, så sa hejdå sen satt jag mig vid datan, för jag orkar inte bry mig vill dom ha det så, så visst, I don´t care! För jag klarar mig så¨bra utan dom :))
Men iaf saknar emili som bara den! :D Så ska ta och ta igen mina minnen med henne igen :D Det ska bli skojj! <3
Btw, 
Sen så klädde jag på mig och skulle tydligen in till sandviken till sara :) men jag orkade inte ta bussen så skulle fråga min broder om han velade köra mig. Och det kunde han. men tillslut så orkade inte jag åka dit, för jag fick höra att timmy , micke , stina , och Petter kanske skulle åka till Norrfly :)) Och då frågade jag om jag fick följa med och det fick jag :) så ska förmodligen åka dit om vi har bensin :)) Det ska bli riktigt läskigt men skojjigt att iaf få följa med :))<3
Så nu sitter jag hemma after att ha följt med timmy och hämtat stina i Sandviken :)) Så nu väntar jag bara på att dom ska säga att vi åker ikväll ;) Men ah kanske inte blir något heller, Men man får vell hoppas på det bästa :))
Imorgon vet jag inte vad som händer, kanske hittar på ngt med ngn, veeem veeet :) 
Jag hoppas iaf att cecilia ändrar sig så att jag kan börja vara med na igen, för vill inte gå och må skiiit :P om hon är min äkta vän så hör hon säkert av sig och säger att hon saknar mig eller ngt för det gör ju en bra vän! Men gör hon det inte så vet jag ju vad som gäller :)) 
Men Btw i helgen händer det vell inte så mycket ska vell förmodligen gå på lingbolyran, om jag hittar ngn att dricka med ;)) får vell alltid hoppas på det bästa! :P Jag hittar säkert på ngn, det gör jag allltid :))
Men ska dra nu, ha det så bra så läänge!
Hejjs :))

:D

hejsan sveriige! :D
Idag är det Onsdag och jag har nyss kommit hem från sommarkväll i gävle ;) Var där med cecilia och lydia :) hade faktiskt skiiit skojjigt :D 
Kollade iaf på bacehunter (stavning) 
Men sen skulle ja sova hos cecilia, men velade inte det. orkade inte. för hon blir typ spydig mot mig när vi är tre, men jag förstår inte vrf.. 
Lite smått less :)) Menmen, Nu sitter jag iaf nere i Timmys rum, med Petter Norman, Timmy Åkerberg Och Micke kung malmgren :)))
Lär vell bli sittandes här i någon timme rå ;D Men aja, Hare bäst!
Tjao! ;)

Härligt! :)

Tjooodelooo! :)
just nu sitter jag hemma hos mig med cecilia :) Jag har nyss packat typ för ska campa med henne och hennes familj, jag och cissi blir bara där i två nätter men det duger vell :)
Så nu ska man bara tagga lite rå! :))) men ah neger sen kanske? Eller näe blir inge ;o 
bada och fiiska det kan jag lova att det blir något av iaf ! :D men aja nu orkar jag inte skriva mera! :*

Tjiiingeliiing
// Amanda :D

Jag ;*

Jag kan inte bli ngn annan än den jag är, så vrf inte nöja sig med den jag är?

:)

HejsanHejsan :)

Sliten tjej här! 
Idag har varit en lite jobbig dag faktiskt, det började med att jag vaknade runt halv 10 och typ skulle åka till gävle med familjen ;) 
Ah sen var vi i gävle tills typ 5 :o Och jag velade hem och vara med cissi, ah så vi åkte hem, Mamma släppte av mig vis henne och precis då skulle hon gå till skogen med hunden, och ja då vart det kanske 3 km promenad där då ;) ah sen kom vi till henne och då gjorde vi pizza, myyyys! :*
Sen kom vi på att vi kunde gå med hennes och min hund så då gick vi hem till mig typ 5 km, hahha ;) och vi hämtade min hund och gick runt 6 km, hahah motion har man ju fått iaf ;) 
Men aja sen kom jag hem och då skulle jag tydligen beställa kläder ;) Så kläder beställda, och nu sitter jag i soffan och chekar tv´n :* Bättre kan det ju inte bli!
Ah imorgon ska vi tydligen ha ngn städdag här hemma, så då ska alla vara hemma och städa härligt ;) Eller? Ah sen blir det vell cissi på kvällen för vi ska bestämma vad vi ska göra ihelgen, För då blir det partay, Kanske ;) Hoppas på det iaf, Aja nu ska jag typ sova, Så pussssss!

// Amanda :*

RSS 2.0