Hora!'

kul liv? hah kul att ni försöker göra mig avundsjuk och skaratta och ha roligt, men asså shiiit inte ett dugg avundsjuk, det enda som jag blir är irriterad att två äckliga jävla fjortisar går på min skola! alla är emot er förståt! ni var aldrig värd min energi ;) så vrf ens försöka?  vrf göra en person irriterad när ni vet hur mycket stryk ni får av henne sen? ;) vrf ens ta risken! era jävla noobs! less på er, vill ni ngt så säg det face too face istället!  eller jusste det vågar ni ju inte hahsh! äckel skaffa er ett liv istället för att  lägga er i andras!

Lite hoppning med Lilly (a) <3


Fullt ös med mickaaan! :D

Hejhej!
Idag är det söndag och jag kom typ nyss hem efter att ha vart ute och gått med berta och vi gick med mickan och frasse! :)
Det var meningen att vi skulle gå till agility banan! men den var upptagen, så vi gick hem till miickan och där fick dom springa och leka :) Imorgon är det skola och efter skolan ska mickan följa med mig till högbo för jag ska rida. niiice :) 
Sen på tisdag är det nå jävla friidrot tävling men den kan jag inte vara med på för jag har gjort illa knääät :( så då blir jag hemma :) men aja heeejdå!

/ a :) 




En bild på min vovve :)<3


RSS 2.0